Op 26 september 2016 starten de nieuwe cursussen/werkplaats grafiek en schilderen in ons atelier in Kleef, en geeft Bart Elfrink twee eigen cursussen schilderen aan de vrije academie Nijmegen, (voorheen de Lindenberg).

In Kleef biedt een eigen unit met drie lokalen mogelijkheid een vaste dag per week een werkplaats "schilderen onder begeleiding" en "vrije grafiek" te geven. Daarnaast is er op zaterdagochtend een cursus grafische technieken.

Deze lessen worden gegeven onze ruimte in de van den Berghstrasse 6b, nabij station en centrum Kleve. Parkeren gratis.

De lessen op de Lindenberg Nijmegen zijn op de maandagavond en zaterdagochtend. Ook voor deze lessen kan je met met een strippenkaart komen of je kunt voor een vaste cursus kiezen van 16 lessen.

Opgeven kan per cursus, of middels een strippenkaart. Er is in Kleef een algemeen leslokaal, schilderatelier en een groot grafisch atelier met doka voor fotografisch etsen. Hier zijn twee hoogdrukpersen waaronder een grote van 2,6 mtr lengte.

              grafisch atelier met entresol

In Nijmegen is een mooie, lichte ruimte van 70 vierkante meter die plaats biedt aan 12 tot 15 personen.

Opgeven kan telefonisch of via deze site.

06 22740979 (cursussen grafiek)                                                                     06 23116139 cursussen tekenen-schilderen)

Hieronder kunt u het inschrijfformulier met mogenlijkheden en prijzen 2016-2017 downloaden.