Data en prijzen schildervakantie in Epirus, Griekenland 2018

In 2018 bieden we 2 schilderweken aan, in juni en een in september. 

Je vliegt op Levkas (Preveza) met Transavia en wordt door ons opgehaald. De vlucht boek je zelf (wij kunnen hierin evt. indersteunen). Vanaf het moment van aankomst t/m het vertrek wordt je volledig verzorgd!

Data en prijzen:

Mei Juni                         29-05 t/m 05-06    prijs €   975

September                     08-09 t/m 15-09    prijs €   975  vol!

Mocht u belangstelling hebben met 4 of meer mensen dan kunnen we evt. een extra cursusweek inlassen. Neem hierover gerust contact met ons op.

 

 

 

KORTING VOORINSCHRIJVING

Inschrijven voor of tijdens de open middag van 11 november € 75

 

 

Prijs per dag individueel € 95 (incl. lunch +materiaal)

 Download hier het inschrijvingsformulier

Aan het schilderen op de archeologische site Kassopie in Epirus.

 En rustig schilderend op een muurtje in Avassos, vlakbij ons dorpje.

 

De meerwaarde van meegaan naar Griekenland met Galerie Unita

Bart Elfrink en Caroline Koenders zijn kunstenaar/docent met jaren ervaring in het geven van kunstonderwijs. Caroline Koenders woonde na afronding van haar studie aan de kunstacademie in Arnhem een aantal jaren in Griekenland. Daar studeerde zij Nieuw Grieks aan de Aristotelis Universiteit Thessaloniki. Zij heeft een gedegen kennis van de Griekse taal en cultuur. Dit geeft de cursus een extra dimensie. Daarnaast ontving zij als grafisch kunstenaar verschillende onderscheidingen en neemt een stevige plaats in de wereld van de grafiek. Bart Elfrink werkt al jaren aan een groot project, het schilderen van de mensen uit het dorp. Hierover zijn een aantal documentaires gemaakt, is veel geschreven, en dit groeiend project wordt veelvuldig geexposeerd. 

www.youtube.com/watch