Wat was er te zien in  2011 en 2012

Kersttentoonstelling 15 en 16 december 2012

Ook dit jaar weer een gezelig drukke Kunst Kerst verkoop, met betaalbaar werk van hoog niveau. Twee dagen topdrukte op 15 en 16 december van 11.00 tot 18.00.

 

 

Van 25 maart tot 22 april 2012 exposeerde Tonie van Marle in Galerie Unita.

Wij waren er bijzonder trots op de primeur te hebben gehad van haar nieuwe project "provenance unknown" dat medio 2013 te zien zal zijn in het Joods Historisch Museum Amsterdam. De opening is op 25 maart verricht door prof. dr. Ann Rigney, hoogleraar algemene literatuurwetenschappen universiteit Utrecht.

www.youtube.com/watch

 

 

 

 

 

Kerst Kunst tentoonstelling 2011

Op 17 en 18 december was er onze jaarlijkse Kerst tentoonstelling . Zaterdag van 13.00 tot 18.00 en zondag van 11.00 tot 18.00 kon u bij ons binnenlopen. Veel kunst voor een mooie prijs! Sieraden, keramiek, schilderijen, objectjes, beelden en grafiek. Kortom, er was genoeg keus. Met werk van o.a. Tonie van Marle die in 2012 bij ons haar prachtige tekeningen en objecten zal exposeren.

object van Enno Jaeckel en prent van Juul Rameau.

En natuurlijk werk van kunstenaars die reeds vaker bij ons geexposeert hebben zoals Cees Andriessen, Paul de Swaaf, Enno Jaekel, Gunter Jäckle, Günther Zins, Aimee Rhemrev e.a.

Nieuw in Unita is ook het werk van Lisette Koren.

 

 linosnede Lisette Koren

Genoeg redenen om onze Kunst Kerst tentoonstelling te bezoeken en voor een buitengewone prijs een uniek kunstwerk te bemachtigen!

 

Onze Griekse olijfolie.

 

U kunt intekenen middels een e-mail voor 2013

Onze eigen pure biologische olijfolie uit Griekenland nu ook verkrijgbaar in kleine flesjes, leuk als relatiegeschenkje.  F

Beperkt vooradig: olijfolie flesjes in combinatie met een houtdruk in kleur van Bart Elfrink. 0,5 li. voor 20 euro, 0,3 li. voor 15 euro.

 

In de perioden tussen de exposities inworden naast onze grafische werken uit stock van o.a. Klaas Gubbels, Erich Krian, Piet warfemius e.a. werken van Bart Elfrink, Enno Jaeckel en Caroline Koenders geexposeerd. Deze tentoonstelling kan op afspraak bezocht worden en is te bezichtigen tijdens verhuur van vergaderruimte of besloten kunstdiners.

Tel 06 22740979

Tijdens deze tentoonstelling blijven wij uiteraard beschikbaar voor de "kunst aan tafel".

 

           Grafisch werk van Caroline Koenders.

 

Werken van Erik Vos.

 

 

Keramisch object van Enno Jeakel.