Creatieve weken in Griekenland.

Na een jarenlange zoektocht en nog veel meer jaren van verbouwen zijn wij de gelukkige eigenaar van een huis met olijfboomgaard aan de Griekse Westkust in het dorpje Ano Kotsanopoulon, prefectuur Preveza.
Sinds 2006 zetten wij onze kunst activiteiten in de maanden mei t/m september hier voort. Dit doen we door het geven van cursussen tekenen & schilderen, grafische technieken, aquarelleren en werken in (spek)steen. De cursussen duren één week en zijn wegens het individuele karakter en werkwijze geschikt voor mensen op elk niveau. We hebben proffesioneel beeldend kunstenaars, maar ook mensen die schilderen of etsen als hobby beoefenen.

De date staan op deze website, evenals de aanvuldende informatie. 

 

Zie ook het tabblad: wat biedt de cursus verder op de site.

 

Iedere cursusweek heeft jaarlijks een eigen programma, zodat het mogelijk is meerdere keren met ons mee te gaan. De omgeving van Preveza is enorm gevarieerd, en biedt eindeloze mogelijkheden om afwisselend te werken. Bossen, riviertjes, zee en bergen, mooie dorpjes en heel veel ongerepte natuur maken een week in dit gebied tot een hele bijzondere ervaring. Weg van het massatoerisme schilderen en tekenen, de baterij opladen en genieten van heerlijk eten.

Download hier het inschrijvingsformulier.

Een heerlijke lunch in de tuin.

 

Opzet aquarel aan zee.

Een inschrijfformulier voor de cursus 2018 kunt u hier downloaden.

De cursus tekenen, schilderen en aquarelleren wordt gegeven door beeldend kunstenaar en docent Bart Elfrink, de lessen grafische technieken en speksteen bewerken door beeldend kunstenaar en docent Caroline Koenders. Beiden zijn vele jaren verbonden geweest als docent aan het Centrum voor de Kunsten  in Nijmegen.

Een link naar een documentaire over een schilderproject van Bart Elfrink over de mensen van het Griekse dorp vind u op www.youtube.com/watch

Uitzicht op het dorpje.

Op het terein aan een eigen spekstenen beeld werken.

Een klein stukje tuin.   

Volg ons op facebook

www.facebook.com/galerieunita/about/